Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.

We gebruiken cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Cookies verbeteren de sitenavigatie, analyseren het sitegebruik en helpen bij onze marketinginspanningen. Voor meer informatie over hoe we cookies gebruiken of om uw cookievoorkeuren te wijzigen, gaat u naar onze privacy- en cookiespagina of klikt u op 'Instellingen weergeven'. Door op 'Alle cookies accepteren' te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat.

Centrum voor privacybeleid

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Deze informatie kan over uw voorkeuren of uw apparaat gaan en wordt meestal gebruikt om de site te laten werken zoals u verwacht. De informatie identificeert u meestal niet rechtstreeks, maar kan u een meer gepersonaliseerde webervaring bieden.

Omdat we uw recht op privacy respecteren, vindt u hieronder beschrijvingen van de soorten cookies die op deze site worden gebruikt en opties om u af te melden indien gewenst. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring van de site en de diensten die we kunnen aanbieden.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen. Ze worden meestal alleen ingesteld naar aanleiding van acties van u die neerkomen op een verzoek om diensten, zoals het instellen van uw privacyvoorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren.

U kunt uw browser instellen om deze cookies te blokkeren of u te waarschuwen voor deze cookies, maar sommige delen van de site zullen dan niet werken. Deze cookies slaan geen persoonlijk identificeerbare informatie op.

Met deze cookies kunnen we bezoeken en verkeersbronnen tellen, zodat we de prestaties van onze site kunnen meten en verbeteren. Ze helpen ons te weten welke pagina's het meest en het minst populair zijn en hoe bezoekers zich door de site bewegen.
Alle informatie die deze cookies verzamelen is geaggregeerd en daarom anoniem. Als u deze cookies niet toestaat, weten we niet wanneer u onze site hebt bezocht en kunnen we de prestaties ervan niet controleren.

Met deze cookies kunnen we bezoeken en verkeersbronnen tellen, zodat we de prestaties van onze site kunnen meten en verbeteren. Ze helpen ons te weten welke pagina's het meest en het minst populair zijn en hoe bezoekers zich door de site bewegen.
Alle informatie die deze cookies verzamelen is geaggregeerd en daarom anoniem. Als u deze cookies niet toestaat, weten we niet wanneer u onze site hebt bezocht en kunnen we de prestaties ervan niet controleren.

Privacy en cookies

Over ons

Dit privacybeleid heeft betrekking op het gebruik van uw informatie door de SEGRO Group. De entiteit van de SEGRO-groep die de verwerkingsverantwoordelijke van uw informatie zal zijn, is de entiteit waarmee u een relatie hebt. Met betrekking tot het gebruik van de website www.SEGRO.com is de verwerkingsverantwoordelijke SEGRO plc.

Als zodanig zullen alle verwijzingen in dit privacybeleid naar "wij", "onze", "ons" enz. worden geïnterpreteerd als een verwijzing naar de relevante entiteit van de verwerkingsverantwoordelijke. Details van alle entiteiten in de SEGRO-groep vindt u aan het einde van dit privacybeleid.

Welke informatie hebben we?

We zullen persoonlijke informatie over u verzamelen, verwerken en opslaan, waaronder:

  • uw naam en e-mailadres wanneer u contact met ons opneemt voor informatie of om u te abonneren op onze waarschuwingsservice op onze website; en
  • met betrekking tot zakelijke contacten: organisatie, naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en informatie met betrekking tot onze zakelijke relatie met u.

De meeste van de hierboven beschreven informatie is rechtstreeks van u afkomstig, maar sommige verkrijgen we ook van derden. Zo kunnen persoonlijke gegevens aan ons worden doorgegeven door klanten die u, als uw werkgever, mogelijk als hun contactpersoon hebben aangewezen.

Wanneer u onze website bezoekt, verzamelen we enkele basisgegevens, zoals de domeinnaam van uw internetprovider, welke pagina's u op de site hebt bezocht en wanneer. We gebruiken deze informatie alleen om het gebruik van onze website te analyseren om verbeteringen te begeleiden, en we koppelen dit niet aan informatie die kan worden gebruikt om u te identificeren.

Koekjes

Wanneer u onze website bezoekt, gebruiken we cookies, dit zijn kleine stukjes informatie waarmee ze uw verbinding met de website kunnen onderhouden. Deze website kan cookies gebruiken om te detecteren wat voor soort apparaat je hebt om inhoud op de beste manier te presenteren, voor een taalwisseling en/of voor andere doeleinden. Deze cookies verzamelen of bewaren geen persoonlijk identificeerbare informatie. U kunt het gebruik van cookies weigeren. Raadpleeg ons Cookiebeleid voor volledige informatie over ons gebruik van cookies.

Hoe en waarom gebruiken we uw persoonlijke gegevens?

We zullen uw informatie gebruiken voor legitieme belangen die door ons worden nagestreefd met betrekking tot de diensten of eigendommen die we leveren. We zullen uw gegevens bijvoorbeeld gebruiken om contact met u op te nemen om onze diensten en eigendommen (en eventuele wijzigingen daarin) te bespreken; om te reageren op eventuele vragen of opmerkingen die u hebt geuit; om administratieve zaken af te handelen, zoals contact met u opnemen voor zakelijke doeleinden; en (indien van toepassing) om fraude te voorkomen.

We kunnen u ook marketinginformatie verstrekken met betrekking tot onze diensten of eigendommen waar u uw toestemming hebt gegeven, of we zijn anderszins wettelijk gerechtigd om dit te doen en het is in ons legitieme belang om dergelijke informatie aan u te verstrekken. Als u niet op deze manier gecontacteerd wilt worden, kunt u ons dat laten weten door contact met ons op te nemen met behulp van de details aan het einde van het privacybeleid of door de optie "uitschrijven" te gebruiken in de berichten die naar u zijn verzonden.

We kunnen uw informatie ook gebruiken om te voldoen aan een wettelijke verplichting die we hebben, in verband met een gerechtelijke procedure, of om onze wettelijke rechten vast te stellen, uit te oefenen of te verdedigen.

Waar we hebben vertrouwd op onze legitieme belangen om uw persoonlijke gegevens te verwerken, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie, ook met betrekking tot onze beoordeling van de impact op u.

Met wie delen we uw gegevens?

Uw informatie wordt intern gedeeld met onze medewerkers, maar zij zullen deze alleen gebruiken om hun taken uit te voeren in overeenstemming met de hierboven uiteengezette doeleinden. We zullen uw persoonlijke gegevens van tijd tot tijd met anderen moeten delen, waaronder:

  • onze professionele adviseurs, zoals onze boekhoudkundige en juridische adviseurs wanneer ze informatie nodig hebben om ons advies te geven;
  • onze SEGRO Group-bedrijven voor zakelijke doeleinden;
  • als een andere entiteit ons of onze activa overneemt, kan uw informatie aan die entiteit worden bekendgemaakt als onderdeel van het due diligence-proces en, als de overname doorgaat, zal uw informatie worden overgedragen aan die entiteit; en
  • onze serviceproviders die onze website beheren of onze beheer- en gegevensopslagsystemen leveren en ondersteunen.

We zullen uw persoonlijke gegevens ook vrijgeven als we hiertoe wettelijk verplicht zijn of aan een wetshandhavingsinstantie.

Doorgifte van persoonsgegevens buiten het VK en de EER?

Uw persoonlijke gegevens worden lokaal opgeslagen door uw controller, maar kunnen ook worden opgeslagen en geback-upt op servers buiten het VK en de Europese Economische Ruimte - met name in India, wanneer u zich registreert voor de waarschuwingsservice, of andere landen waar we services ontvangen van derden.

Uw persoonsgegevens kunnen worden overgedragen van uw Verwerkingsverantwoordelijke naar een SEGRO-entiteit in het VK (als uw Verwerkingsverantwoordelijke zich in de EER bevindt), of van uw Verwerkingsverantwoordelijke naar een SEGRO-entiteit in de EER (als uw Verwerkingsverantwoordelijke zich in het VK bevindt), in elk geval voor de doeleinden zoals uiteengezet in dit privacybeleid.

We zorgen ervoor dat uw gegevens in elk land worden beschermd, hetzij omdat de provincie waarnaar uw gegevens worden overgedragen, wordt geacht een adequaat niveau van gegevensbescherming te hebben (zoals bepaald door de Britse regering (in het geval van overdrachten van SEGRO-controllers in het Verenigd Koninkrijk) of de EU-Commissie (in het geval van overdrachten van SEGRO-controllers in de EER), of door van de ontvanger van uw gegevens te eisen dat deze standaardcontractbepalingen aangaat die zijn goedgekeurd door de Britse regering of de EU-commissie (indien van toepassing). meer informatie over het gebruik van deze clausules, kunt u contact met ons opnemen via de details aan het einde van dit privacybeleid.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?

We bewaren uw gegevens alleen zolang als redelijkerwijs nodig is voor de doeleinden uiteengezet in dit privacybeleid en om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen.

We zullen uw gegevens vóór deze deadlines veilig wissen als we besluiten dat we deze niet langer nodig hebben.

Jou rechten

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw gegevens:

Recht om geïnformeerd te worden U hebt het recht om duidelijke, transparante en gemakkelijk te begrijpen informatie te krijgen over hoe wij uw informatie en uw rechten gebruiken. Daarom verstrekken wij u de informatie in dit privacybeleid.
Recht van toegang U hebt het recht om toegang te krijgen tot uw informatie (als we deze verwerken) en andere bepaalde andere informatie (vergelijkbaar met die in dit privacybeleid).
Recht op rectificatie U heeft het recht om uw gegevens te laten corrigeren als deze onjuist of onvolledig zijn.
Recht op gegevenswissing Dit wordt ook wel 'het recht om te worden vergeten' genoemd en stelt u in eenvoudige bewoordingen in staat om de verwijdering of verwijdering van uw informatie aan te vragen als er voor ons geen dwingende reden is om deze te blijven gebruiken. Dit is geen algemeen recht op gegevenswissing; er zijn uitzonderingen.
Recht op beperking van de verwerking U heeft het recht om verder gebruik van uw informatie te 'blokkeren' of te onderdrukken. Wanneer de verwerking is beperkt, kunnen we uw informatie nog steeds opslaan, maar mogen deze niet verder gebruiken. We houden lijsten bij van mensen die hebben gevraagd om verder gebruik van hun informatie te 'blokkeren' om ervoor te zorgen dat de beperking in de toekomst wordt gerespecteerd.
Recht op gegevensoverdraagbaarheid U hebt onder bepaalde omstandigheden het recht om uw persoonsgegevens in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machineleesbaar formaat te verkrijgen en opnieuw te gebruiken. Daarnaast heeft u, waar bepaalde voorwaarden van toepassing zijn, het recht om dergelijke informatie rechtstreeks aan een derde partij te laten overdragen.
Recht om toestemming in te trekken Als u uw toestemming hebt gegeven voor alles wat we met uw persoonlijke gegevens doen, hebt u het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken (hoewel als u dit doet, dit niet betekent dat we iets met uw persoonlijke gegevens hebben gedaan met uw toestemming tot tot dat punt onwettig is).

Recht om bezwaar te maken tegen verwerking

Naast bovenstaande rechten heeft u onder bepaalde omstandigheden ook het recht om bezwaar te maken tegen bepaalde soorten verwerkingen. In het bijzonder het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens op basis van onze gerechtvaardigde belangen (inclusief verwerking voor direct marketing).

Om een van deze rechten op elk moment uit te oefenen, kunt u contact opnemen met de entiteit van de SEGRO Group die uw Verwerkingsverantwoordelijke is met behulp van de details aan het einde van dit privacybeleid.

De kindercode

Het beschermen van de privacy van jonge kinderen is belangrijk. Onze website is niet gericht op kinderen onder de 16 jaar en we verzamelen niet bewust Persoonsgegevens van kinderen onder de 16 jaar zonder toestemming van de ouders. Als u jonger bent dan 16 jaar, gebruik of bezoek onze website dan op geen enkel moment of op welke manier dan ook. Als we vernemen dat op onze website persoonsgegevens zijn verzameld van personen onder de 16 jaar en zonder verifieerbare ouderlijke toestemming, zullen we de nodige stappen ondernemen om deze informatie te verwijderen. Als u een ouder of voogd bent en ontdekt dat uw kind jonger dan 16 jaar onze website heeft gebruikt, kunt u ons hiervan onmiddellijk op de hoogte stellen via een van de onderstaande e-mailadressen en ons verzoeken de Persoonsgegevens van dat kind uit onze systemen te verwijderen.

Wijzigingen in dit privacybeleid

Van tijd tot tijd kunnen we wijzigingen aanbrengen in dit privacybeleid om ervoor te zorgen dat het nauwkeurig en up-to-date is en om eventuele wijzigingen in de wet weer te geven. Dit beleid is voor het laatst bijgewerkt op 10 maart 2022.

Contact met ons opnemen en een klacht indienen

De contactgegevens van elke relevante entiteit in de SEGRO-groep staan hieronder vermeld. Neem contact met ons op als u vragen of klachten heeft over dit privacybeleid of over hoe wij met uw gegevens omgaan.

SEGRO plc: dataprotection@segro.com
SEGRO Administration Limited: dataprotection@segro.com
SEGRO Belgium NV : dataprotection@segro.com
SEGRO BV: dataprotection@segro.com
SEGRO Czech Republic sro: dataprotection@segro.com
SEGRO France SA: dataprotection@segro.com
SEGRO Germany GmbH: dataprotection@segro.com
SEGRO Luxembourg S.á rl: dataprotection@segro.com
SEGRO Overseas Holdings Limited: dataprotection@segro.com
SEGRO Polen Sp dierentuin: dataprotection@segro.com
SEGRO Properties Limited: dataprotection@segro.com
SEGRO Spanje Management SL: dataprotection@segro.com
Vailog Srl: dataprotection@segro.com

Als u niet tevreden bent met ons antwoord of als u van mening bent dat ons gebruik van uw informatie niet in overeenstemming is met de wetgeving inzake gegevensbescherming, kunt u een klacht indienen bij de toezichthoudende autoriteit die verantwoordelijk is voor het gebied waarin uw verwerkingsverantwoordelijke actief is. De contactgegevens van de toezichthoudende autoriteiten vindt u hieronder:

SEGRO plc, SEGRO Administration Limited, SEGRO Overseas Holdings Limited, SEGRO Properties Limited – neem contact op met The Information Commissioner's Office, Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, Cheshire SK9 5AF
Telefoon: 44 1625 545 745
E-mail: international.team@ico.org.uk

SEGRO Belgium NV – gelieve contact op te nemen met de Commission de la protection de la vie privée, Rue de la Presse 35. 1000 Bruxelles
Telefoon: 32 2 274 48 00
E-mail: Commission@privacycommission.be

SEGRO BV – neem dan contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens, Prins Clauslaan 60 / Postbus 93374. 2509 AJ Den Haag/Den Haag
Telefoon: 31 70 888 8500
E-mail: info@autoriteitpersoonsgegevens.nl

SEGRO Czech Republic sro – neem contact op met The Office for Personal Data Protection, Urad pro ochranu osobnich udaju Pplk. Sochora 27, 170 00 Praag 7
Telefoon: 420 234 665 111
E-mail: posta@uoou.cz

SEGRO France SA – neem contact op met Commission Nationale de l'Informatique et des Libertés – CNIL, 8 rue Vivienne, CS 30223, F-75002 Paris, Cedex 02
Telefoon: 33 1 53 73 22 22

SEGRO Germany GmbH – neem contact op met Die Bundesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit, Husarenstraße 30. 53117 Bonn
Telefoon: 49 228 997799 0
E-mail: poststelle@bfdi.bund.de

SEGRO Luxembourg S.á rl – neem contact op met Commission Nationale pour la Protection des Données. 1, Avenue du Rock'n'Roll, L-4361 Esch-sur-Alzette
Telefoon: 352 2610 60 1
E-mail: info@cnpd.lu

SEGRO Poland Sp zoo – neem contact op met Office for Personal Data Protection, ul. Stawki 2, 00-193 Warschau
Telefoon: 22 531 03 00
E-mail: kancelaria@uodo.gov.pl

SEGRO Spain Management SL – neem contact op met Agencia de Protección de Datos, C/Jorge Juan, 6, 28001 Madrid
Telefoon: 34 91399 6200
E-mail: internacional@agpd.es

Vailog Srl – neem contact op met Garante per la protezione dei dati personal, Piazza di Monte Citorio, 121, 00186 Roma
Telefoon: 39 06 69677 1
E-mail: garante@garanteprivacy.it

Deze pagina is automatisch vertaald.