Aquest lloc utilitza cookies per millorar la teva experiència.

Utilitzem cookies per oferir-vos una millor experiència de navegació. Les galetes milloren la navegació al lloc, analitzen l'ús del lloc i ajuden als nostres esforços de màrqueting. Per entendre més sobre com utilitzem les galetes o per canviar les vostres preferències de galetes, visiteu la nostrapàgina de privadesa i galetes o feu clic a "Mostra la configuració". En fer clic a "Acceptar totes les galetes", accepteu l'emmagatzematge de galetes al vostre dispositiu.

Centre de polítiques de privadesa

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació al vostre navegador, principalment en forma de galetes. Aquesta informació pot ser sobre les vostres preferències o el vostre dispositiu i s'utilitza principalment per fer que el lloc funcioni com espereu. La informació no sol identificar-te directament, però pot oferir-te una experiència web més personalitzada.

Com que respectem el vostre dret a la privadesa, a continuació trobareu descripcions sobre els tipus de galetes que s'utilitzen en aquest lloc i opcions per desactivar-vos quan ho preferiu. Tingueu en compte que bloquejar alguns tipus de galetes pot afectar la vostra experiència amb el lloc i els serveis que podem oferir.

Aquestes cookies són necessàries perquè el lloc web funcioni i no es poden desactivar als nostres sistemes. Normalment només s'estableixen com a resposta a les accions realitzades per tu que equivalen a una sol·licitud de serveis, com ara establir les teves preferències de privadesa, iniciar sessió o omplir formularis.

Podeu configurar el vostre navegador perquè us bloquegi o us avisi sobre aquestes galetes, però algunes parts del lloc no funcionaran. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació d'identificació personal.

Aquestes cookies ens permeten comptar les visites i les fonts de trànsit per poder mesurar i millorar el rendiment del nostre lloc. Ens ajuden a saber quines pàgines són les més i menys populars i veure com es mouen els visitants pel lloc.
Tota la informació que recullen aquestes cookies és agregada i, per tant, anònima. Si no permeteu aquestes cookies, no sabrem quan heu visitat el nostre lloc i no podrem controlar-ne el rendiment.

Aquestes cookies ens permeten comptar les visites i les fonts de trànsit per poder mesurar i millorar el rendiment del nostre lloc. Ens ajuden a saber quines pàgines són les més i menys populars i a veure com es mouen els visitants pel lloc.
Tota la informació que recullen aquestes cookies és agregada i, per tant, anònima. Si no permeteu aquestes cookies, no sabrem quan heu visitat el nostre lloc i no podrem controlar-ne el rendiment.

Privacitat i cookies

Sobre nosaltres

Aquesta Política de Privacitat cobreix l'ús de la seva informació per part del Grup SEGRO. L'entitat del Grup SEGRO que serà el Responsable de la seva informació serà l'entitat amb la qual tingui relació. En relació amb l'ús del lloc web www.SEGRO.com , el responsable del tractament és SEGRO plc.

Com a tal, qualsevol referència en aquesta Política de privadesa a "nosaltres", "el nostre", "nosaltres", etc. s'interpretarà com una referència a l'entitat del Controlador corresponent. Els detalls de totes les entitats del Grup SEGRO es troben al final d'aquesta Política de Privacitat.

Quina informació tenim?

Recollirem, processarem i emmagatzemarem informació personal sobre vostè, que inclourà:

  • el vostre nom i adreça de correu electrònic quan us poseu en contacte amb nosaltres per obtenir informació o per subscriure-us al nostre servei d'alertes al nostre lloc web; i
  • en relació als contactes comercials: organització, nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon i informació relacionada amb la nostra relació comercial amb vostè.

La majoria de la informació descrita anteriorment prové directament de vostè, però sí que obtenim una part de tercers, per exemple, la informació personal ens pot ser passat per clients que, com a empresari, poden haver-te designat com a persona de contacte.

Quan visiteu el nostre lloc web, recollim informació bàsica, com ara el nom de domini del vostre proveïdor de serveis d'Internet, a quines pàgines heu accedit al lloc i quan. Utilitzem aquesta informació només per analitzar l'ús del nostre lloc web per ajudar a orientar les millores, i no lliguem això a cap informació que es pugui utilitzar per identificar-vos.

Galetes

Quan visiteu el nostre lloc web, utilitzem cookies, que són petites peces d'informació que els permeten mantenir la vostra connexió amb el lloc web. Aquest lloc web pot utilitzar cookies per detectar quin tipus de dispositiu es disposa per presentar el contingut de la millor manera, per a un canvi d'idioma i/o per a altres finalitats. Aquestes galetes no recullen ni emmagatzemen cap informació d'identificació personal. Podeu rebutjar l'ús de cookies. Per obtenir més informació sobre l'ús que fem de les galetes, consulteu la nostra Política de galetes.

Com i per què fem servir la teva informació personal?

Utilitzarem la vostra informació amb la finalitat d'interessos legítims que perseguim en relació amb els serveis o propietats que oferim. Per exemple, utilitzarem la teva informació per contactar-te per parlar dels nostres serveis i propietats (i qualsevol canvi que hi hagi); per respondre a qualsevol pregunta o inquietud que hagi plantejat; per tractar qüestions administratives com contactar amb vostè per a finalitats comercials; i (si escau) per prevenir el frau.

També podem proporcionar-vos informació de màrqueting en relació amb els nostres serveis o propietats en què hàgiu donat el vostre consentiment, o d'una altra manera tenim dret legal a fer-ho i és en el nostre interès legítim proporcionar-vos aquesta informació. Si no voleu ser contactat d'aquesta manera, podeu informar-nos posant-vos en contacte amb nosaltres mitjançant les dades que s'indiquen al final de la Política de privadesa o mitjançant l'opció de "cancel·lar la subscripció" a les comunicacions que us enviem.

També podem utilitzar la vostra informació per complir amb qualsevol obligació legal que tinguem, en relació amb qualsevol procediment judicial, o per establir, exercir o defensar els nostres drets legals.

Quan hem confiat en els nostres interessos legítims per processar les vostres dades personals, podeu contactar amb nosaltres per obtenir més informació, inclosa la relació amb la nostra avaluació de l'impacte sobre vosaltres.

Amb qui compartim la teva informació?

La seva informació es compartirà internament entre el nostre personal, però només l'utilitzarà per dur a terme les seves funcions d'acord amb les finalitats anteriors. Haurem de compartir la vostra informació personal amb altres de tant en tant, com ara:

  • els nostres assessors professionals, com ara els nostres assessors comptables i legals quan necessiten informació per poder-nos assessorar;
  • les empreses del nostre Grup SEGRO a efectes d'operacions comercials;
  • si una altra entitat ens adquireix o els nostres actius, la vostra informació es pot revelar a aquesta entitat com a part del procés de diligència deguda i, si l'adquisició continua, la vostra informació es transferirà a aquesta entitat; i
  • els nostres proveïdors de serveis que operen el nostre lloc web o proporcionen i donen suport als nostres sistemes de gestió i emmagatzematge de dades.

També divulgarem la vostra informació personal si ho exigeix la llei o a una agència d'aplicació de la llei.

Transferències de dades personals fora del Regne Unit i l'EEE?

El vostre Responsable emmagatzemarà les vostres dades personals localment, però també es poden emmagatzemar i fer còpies de seguretat en servidors situats fora del Regne Unit i de l'Espai Econòmic Europeu, concretament a l'Índia, quan us registreu al servei d'alerta o en altres països on rebem serveis. de tercers.

Les vostres dades personals es poden transferir del vostre Responsable a una entitat SEGRO del Regne Unit (si el vostre Responsable es troba a l'EEE), o des del vostre Responsable a una entitat SEGRO de l'EEE (si el vostre Responsable es troba al Regne Unit), en cada cas per al finalitats tal com s'estableix en aquesta Política de privadesa.

Ens assegurem que les vostres dades estiguin protegides a cada país, ja sigui perquè s'ha considerat que el comtat al qual es transfereixen les vostres dades té un nivell adequat de protecció de dades (segons el que determina el govern del Regne Unit (en el cas de les transferències dels controladors de SEGRO del Regne Unit) o la Comissió de la UE (en el cas de transferències dels Responsables del SEGRO de l'EEE), o bé exigint al destinatari de les seves dades que subscrigui clàusules contractuals estàndard que hagin estat aprovades pel govern del Regne Unit o la Comissió de la UE (segons correspongui). Per obtenir més informació sobre l'ús d'aquestes clàusules, podeu contactar amb nosaltres mitjançant les dades que s'indiquen al final d'aquesta Política de privadesa.

Quant de temps conservarem la teva informació?

Només conservem la vostra informació durant el temps que sigui raonablement necessari per a les finalitats establertes en aquesta Política de privadesa i per complir amb les nostres obligacions legals.

Esborrarem la vostra informació de manera segura abans d'aquests terminis si decidim que ja no la necessitem.

Els teus drets

Teniu els següents drets sobre la vostra informació:

Dret a ser informat Teniu dret a rebre informació clara, transparent i fàcilment comprensible sobre com fem servir la vostra informació i els vostres drets. És per això que us oferim la informació d'aquesta Política de privadesa.
Dret d'accés Teniu dret a obtenir accés a la vostra informació (si l'estem processant) i a una altra determinada informació (similar a la que es proporciona en aquesta Política de privadesa).
Dret de rectificació Teniu dret a que la vostra informació sigui corregida si és inexacte o incompleta.
Dret a supressió Això també es coneix com "dret a l'oblit" i, en termes senzills, us permet sol·licitar la supressió o l'eliminació de la vostra informació quan no hi hagi cap motiu convincent perquè la continuem utilitzant. Aquest no és un dret general d'esborrat; hi ha excepcions.
Dret a limitar el tractament Teniu dret a "bloquejar" o suprimir l'ús posterior de la vostra informació. Quan el processament està restringit, encara podem emmagatzemar la vostra informació, però és possible que no la utilitzem més. Mantenim llistes de persones que han sol·licitat un ús addicional de la seva informació per "bloquejar" per assegurar-nos que la restricció es respecta en el futur.
Dret a la portabilitat de les dades Teniu dret a obtenir i reutilitzar les vostres dades personals en un format estructurat, d'ús comú i llegible per màquina en determinades circumstàncies. A més, quan s'apliquen determinades condicions, teniu dret a que aquesta informació es transfereixi directament a un tercer.
Dret a retirar el consentiment Si has donat el teu consentiment a qualsevol cosa que fem amb les teves dades personals, tens dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment (tot i que si ho fas, no vol dir que hàgim fet res amb les teves dades personals amb el teu consentiment superior). fins a aquest punt és il·legal).

Dret a oposar-se al tractament

A més dels drets anteriors, també té dret a oposar-se a determinats tipus de tractament, en determinades circumstàncies. En particular, el dret a oposar-se al tractament de les vostres dades personals en funció dels nostres interessos legítims (inclòs el tractament per a màrqueting directe).

Per exercir qualsevol d'aquests drets, en qualsevol moment, us podeu posar en contacte amb l'entitat del Grup SEGRO que sigui el vostre Responsable del tractament mitjançant les dades que s'indiquen al final d'aquesta Política de Privacitat.

El Codi de la Infància

És important protegir la privadesa dels nens petits. El nostre lloc web no està dirigit a nens menors de 16 anys, i no recopilem dades personals de menors de 16 anys sense obtenir el consentiment dels pares. Si sou menors de 16 anys, si us plau, no utilitzeu ni accediu al nostre lloc web en cap moment ni de cap manera. Si sabem que s'han recopilat dades personals al nostre lloc web de persones menors de 16 anys i sense el consentiment verificable dels pares, prendrem les mesures oportunes per eliminar aquesta informació. Si sou pare o tutor i descobreix que el vostre fill menor de 16 anys ha utilitzat el nostre lloc web, podeu notificar-nos immediatament a una de les adreces de correu electrònic següents i sol·licitar que suprimim les dades personals d'aquest nen dels nostres sistemes.

Canvis a aquesta Política de privadesa

De tant en tant, podem fer canvis a aquesta Política de privadesa per assegurar-nos que sigui precisa i actualitzada i per reflectir qualsevol canvi a la llei. Aquesta política es va actualitzar per última vegada el 10 de març de 2022.

Contactar amb nosaltres i fer una queixa

A continuació es detallen les dades de contacte de cada entitat rellevant del Grup SEGRO. Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres si teniu cap pregunta o queixa sobre aquesta Política de privadesa o sobre com gestionem la vostra informació.

SEGRO plc: dataprotection@segro.com
SEGRO Administration Limited: dataprotection@segro.com
SEGRO Belgium NV: dataprotection@segro.com
SEGRO BV: dataprotection@segro.com
SEGRO Czech Republic sro: dataprotection@segro.com
SEGRO France SA: dataprotection@segro.com
SEGRO Germany GmbH: dataprotection@segro.com
SEGRO Luxembourg S.á rl: dataprotection@segro.com
SEGRO Overseas Holdings Limited: dataprotection@segro.com
SEGRO Poland Sp zoo: dataprotection@segro.com
SEGRO Properties Limited: dataprotection@segro.com
SEGRO Spain Management SL: dataprotection@segro.com
Vailog Srl: dataprotection@segro.com

Si no esteu satisfet amb la nostra resposta o creieu que el nostre ús de la vostra informació no compleix la llei de protecció de dades, podeu presentar una queixa davant l'autoritat de supervisió responsable del territori on opera el vostre Responsable. A continuació es donen les dades de contacte de les autoritats de control:

SEGRO plc, SEGRO Administration Limited, SEGRO Overseas Holdings Limited, SEGRO Properties Limited: poseu-vos en contacte amb l'oficina del comissari d'informació, Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, Cheshire SK9 5AF
Telèfon: 44 1625 545 745
Correu electrònic: international.team@ico.org.uk

SEGRO Belgium NV: poseu-vos en contacte amb la Commission de la protection de la vie privée, Rue de la Presse 35. 1000 Bruxelles
Telèfon: 32 2 274 48 00
Correu electrònic: commission@privacycommission.be

SEGRO BV: poseu-vos en contacte amb Autoriteit Persoonsgegevens, Prins Clauslaan 60 / PO Box 93374. 2509 AJ Den Haag/The Hague
Telèfon: 31 70 888 8500
Correu electrònic: info@autoriteitpersoonsgegevens.nl

SEGRO Czech Republic sro: poseu-vos en contacte amb l'Oficina de Protecció de Dades Personals, Urad pro ochranu osobnich udaju Pplk. Sochora 27, 170 00 Praga 7
Telèfon: 420 234 665 111
Correu electrònic: posta@uoou.cz

SEGRO France SA – poseu-vos en contacte amb la Commission Nationale de l'Informatique et des Libertés – CNIL, 8 rue Vivienne, CS 30223, F-75002 Paris, Cedex 02
Telèfon: 33 1 53 73 22 22

SEGRO Germany GmbH – poseu-vos en contacte amb Die Bundesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit, Husarenstraße 30. 53117 Bonn
Telèfon: 49 228 997799 0
Correu electrònic: poststelle@bfdi.bund.de

SEGRO Luxembourg S.á rl – poseu-vos en contacte amb la Commission Nationale pour la Protection des Données. 1, avenue du Rock'n'Roll, L-4361 Esch-sur-Alzette
Telèfon: 352 2610 60 1
Correu electrònic: info@cnpd.lu

SEGRO Poland Sp zoo: poseu-vos en contacte amb l'Oficina de Protecció de Dades Personals, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa
Telèfon: 22 531 03 00
Correu electrònic: kancelaria@uodo.gov.pl

SEGRO Spain Management SL – poseu-vos en contacte amb l'Agència de Protecció de Dades, C/Jorge Juan, 6, 28001 Madrid
Telèfon: 34 91399 6200
Correu electrònic: internacional@agpd.es

Vailog Srl: poseu-vos en contacte amb Garante per la protecció dei dati personal, Piazza di Monte Citorio, 121, 00186 Roma
Telèfon: 39 06 69677 1
Correu electrònic: garante@garanteprivacy.it

Aquesta pàgina ha estat traduïda automàticament.